Цени и пакети

Цени и пакети

Всеки дегустационен пакет включва посещение на къщата – музей Кордопулова къща с беседа /при групи над 20 човека/. Посещение на тунелите в които отлежава виното. Месни и млечни деликатеси + дегустация на вина от избрания пакет.

Цени за вход в архитектурно исторически комплекс "Кордопулова къща"

Посещение на архитектурния компрекс и дегустация на уникален местен сорт вино Широка мелнишка в избата

Цена: 6 лв с ДДС /човек

Студенти, ученици над 16 г. и пенсионери /срещу представяне на документ/

Цена: 5 лв с ДДС /човек

Ученици в начален курс

Цена: 4 лв с ДДС /човек

ДЕГУСТАЦИОННИ ПАКЕТИ

Дегустация на 3 вина , в избата на къщата, с коментари за всяко вино и детайли по неговото винифициране. Дегустацията включва сирене, кашкавал и сухи мезета.

Цена: 22 лв с ДДС /човек

Дегустация на 4 вина, в избата на къщата, с коментари за всяко вино и детайли по неговото винифициране. Дегустацията включва сирене, кашкавал и сухи мезета.

Цена: 25 лв с ДДС /човек

Дегустация на 5 вина, в избата на къщата, с коментари за всяко вино и детайли по неговото винифициране. Дегустацията включва сирене, кашкавал и сухи мезета.

Цена: 28 лв с ДДС /човек

Виното, което се предлага в Кордопуловата къща е нефилтрирано и е изцяло собствено производство !!!

За колекционери

Готови сме да отговорим на всички ваши въпроси на всякаква винена тематика. Предлагаме и възможност за закупуване на вина, както от чисти и уникални сортове, така и селектирани купажни вина. Представяме на място на качеството, произхода и характеристиките на всяко дегустирано вино.
Всеки колекционер на вина от качествени и уникални сортове може да намери специално селектирани вина, отлежаващи в специална изба, оригинални вина с оригинален корк. 

По предварително запитване можем да окажем съдействие при настаняване за нощувка и резервации за обяд и вечеря.